APA YANG KAMI LAKUKAN

PENGELUARAN

Kami mengeluarkan peralatan ujian penjimatan hayat, spatbor, keperluan pelampung dan banyak produk penting lain terutamanya untuk industry maritime, pembinaan, organisasi alam sekitar, industry perlombangan, industri pesisir & luar persisir. Kami juga menawarkan kemungkinan perkhidmatan OEM dan kemungkinan pengedaran

 

UJIAN

Dari perundingan untuk reka bentuk, pengeluaran untuk ujian. Pasukan kejuruteraan kami bersedia untuk menghantar penghantaran ke mana-mana lokasi dan menjalankan ujian untuk anda, dengan jumlah beban yang memerlukan jumlah yang tinggi dan perbelanjaan yang besar dapat dikompensasi dengan beban yang penuh dengan air yang mengurangkan risiko, biaya, masa dan usaha.

 

 

 

PENYEWAAN 

Penyelesaian Headway menawarkan peralatan menyewa, ujian beban dan fender, kami dapat diubahsuai dengan mudah untuk bertindak balas terhadap keadaan atau syarat yang diubah untuk dihantar ke alamat anda. Menjadi pengeluar memberi kita kemampuan untuk memenuhi sebarang tuntutan pada bila-bila masa.

 

PROJEK

Dengan adanya pengalaman kejuteraan, kami menyediakan keupayaan tambahan untuk membantu anda menguruskan perubahan yang kompleks. Kongsi idea dan pemikiran anda tentang projek dengan kami dan membolehkannya cepat, bajet dan efisien. Kami bekerja secara berbeza, kami berhasrat untuk "mempunyai masalah" dan membantu anda mencari penyelesaian yang akan membolehkan untuk mencapai kejayaan projek itu.