Beg Udara Mengangkat Beban

Kelebihan Beg Udara Mengangkat Beban

Buoder mengangkat beg udara beban mempunyai struktur yang berbeza dengan beg udara pelancaran kapal. Bukan mudah satu lagi beg kapal pelancaran kapal yang mudah. Ia boleh menggulung beransur-ansur apabila mengambil beban. Beg udara angkat yang rendah adalah mudah untuk memutar.

Buoder tekanan tinggi mengangkat beg udara adalah beg angkat pneumatik yang paling sukar untuk struktur besar & berat, caisson konkrit mengangkat dan bergerak.

Buoder tekanan tinggi mengangkat beg udara yang berat diperbaharui & ditingkatkan berdasarkan beg udara pelancaran kapal tradisional. Kemas kini ini menjadikan beg udara mengangkat berat lebih sesuai untuk kerja mengangkat berat. Kapasiti angkat tertinggi setiap beg udara mengangkat berat boleh mencapai lebih daripada 1,000 tan.

Tugas Berat, Tekanan Tinggi - beg udara mengangkat berat kami menggunakan tali sintetik khas sintetik, yang lebih kuat daripada bahan yang digunakan untuk beg kapal melancarkan kapal. Tekanan tertinggi bekerja boleh mencapai lebih dari 400 kPa.

Kapasiti Mengangkat Tinggi - ketinggian berat maksimum yang dikendalikan oleh beg udara mengangkat berat mencapai 5,000, dengan kapasiti mencapai 2,200 ton.

Kos Berkesan, Fleksibel - kerja mengangkat dan bergerak menggunakan beg udara mengangkat berat tidak memerlukan slipway, troli. Daya reaksi rendah pada objek, selamat untuk struktur.

Aplikasi Beg Udara Mengangkat Beban

Mengangkat berat dan pengangkutan bergantung pada beg angkat berat adalah kos efektif dan fleksibel. Buoder mengangkat beg udara berat akan menyediakan anda dengan keupayaan unik pengangkutan darat yang sangat besar kapal, muatan berat, atau pembinaan berat di atas tanah di mana rupa bumi akan sebaliknya mencegah operasi itu.

Beg udara marin yang tergelincir sangat rata dan boleh diletakkan di bawah kapal bertentangan atau terkandas yang keras di sekelilingnya. Sebanyak 12 inci akan menyediakan penempatan udara laut yang sangat cepat di bawah kapal.

Prestasi Beg Udara Mengangkat Berat

Buoder mempunyai beg udara mengangkat berat yang besar dari 70 ton kepada lebih 1,000 ton setiap beg, apabila tekanan ubah bentuk mencapai 70% dan tekanan dalaman mencapai tekanan kerja yang diberi nilai. Buoder mempunyai pemilihan beg udara laut dengan garis pusat 0.8m hingga 2.0m, dan 6m hingga 20m panjang untuk meliputi hampir semua permohonan.
heavy lifting airbag specification
heavy lifting airbag
heavy lifting airbag
Nota: * kapasiti galas per meter panjang, apabila tekanan ubahsuaikan mencapai 70% dan tekanan dalaman mencapai tekanan kerja yang dinilai