Pelampung Tambatan

Pelampung Tambatan Buih sedang dalam perkhidmatan untuk laluan air pedalaman, dan aplikasi luar pesisir bukan pelampung tambatan tradisional.

dibina oleh buih polietilena / EVA sel tertutup berdegup di sekitar kerja keluli tengah dalam, yang dilindungi oleh kulit luar poliuretana (PU). Baki polietilena / EVA buih sel tertutup yang menjamin daya tahan diri dan tidak tenggelam walaupun berlaku kerosakan. Dan kulit elastomer poliuretana berwarna kulit tahan terhadap lelasan dan degradasi sinar ultra violet. Untuk persekitaran perkhidmatan yang melampau, kulit elastomer poliuretana boleh diperkuat oleh nilon untuk lapisan pelindung mempunyai kekuatan tidak mengoyak yang lebih tinggi, menjadikan pelampung tahan lama dan hampir bebas penyelenggaraan.

Kami juga membuat pelampung berjalur Rotary polyethylene dengan buih polyurethane buih diisi.

Ciri-ciri Pelampung Tambatan

Pelampung Tambatan Buodermempunyai kelebihan yang ketara, seperti mudah dikendalikan, rintangan kakisan yang lebih baik, penyelenggaraan yang rendah, tidak pernah tenggelam atau pecah, fendernya dengan kesan kapal.

-- Teras buih tertutup tidak tenggelam
-- Fendernya dengan kapasiti penyerapan impak yang tinggi
-- Diperkuat PU melindungi kulit
-- Pelbagai pilihan pemasangan akhir
-- Penyimpanan dan pengangkutan mudah
-- Pelbagai warna dan saiz penglihatan yang tinggi tersedia
-- Pita reflektif dan cahaya navigasi yang ada

Pelampung Tambatan Silinder

Pelampung Tambatan Silinder adalah satu jenis pelampung tambatan.

Pelampung Tambatan Silinder boleh dibekalkan dalam jenis rantaian, atau dilengkapi dengan plat logam yang rata dengan gelung atau cincin yang memproyeksikan, salib, cangkuk pelepas cepat, dan pembuat atau peralatan navigasi. Kelengkapan akhir pelbagai lain boleh didapati sesuai dengan setiap permohonan kes. Semua kelengkapan akhir diperbuat daripada keluli tergalvani atau dicat untuk menahan kakisan air laut

Tjadual di bawah menunjukkan saiz yang paling biasa sahaja. Saiz dan spesifikasi lain boleh dicapai atas permintaan. Warna standard berwarna kuning dan oren, warna lain juga boleh didapati atas permintaan.

mooring buoy
mooring buoy
Pemasangan akhir yang fleksibel adalah varietal dengan tee tambatan, salib, mata pad, mata berputar, bar bulat, paip tali tebal dengan plat, cangkuk pelepas cepat, dan suar navigasi. Pelampung tambatan juga dapat dibuat ke dalam rantai melalui jenis.
mooring buoy