Fender Kembung

Fender Kapal PVC Kembung (Kapal Pelampung) direka untuk aplikasi kapal layar / kapal untuk memberikan perlindungan maksimum semasa di kandang terapung atau pegun atau rakit. Kembung Kapal PVC Kembung boleh digunakan dengan cepat dan melambung dengan pam kaki standard, inflator elektrik atau syarikat penerbangan di atas kapal yang membuat mereka bersedia untuk digunakan dalam beberapa minit. Spanduk PVC kembung mengambil ruang penyimpanan yang minimum dan sesuai untuk kapal layar, kapal layar motor dan kapal layar super.

Kembung bot PVC kembung diperbuat daripada kain PVC atau Hypalon tahan karat untuk kekuatan tinggi, tusukan dan rintangan lelasan dan ketahanan terhadap petro-kimia. Setiap Fender mempunyai injap inflasi / deflasi berkualiti tinggi untuk paparan atau penyimpanan mudah, dan cincin keluli tahan karat D pada setiap hujung membolehkan spatbor digali secara mendatar atau menegak. Fenders kembung boleh dibekalkan dalam apa jua saiz dan dalam mana-mana kain Hypalon standard kami atau warna kain PVC

inflatable fender

concrete ballon

Fenders Hypalon Kembung

Untuk menginsuranskan kualiti tertinggi, juga menyediakan fender kembung menggunakan kain salutan Hypalon, bahan utama industri yang mempunyai ketahanan yang luar biasa terhadap lecet, bahan kimia seperti minyak bahan api, tekanan mekanikal, kerosakan UV, dan suhu yang melampau. Selain itu, Hypalon mudah dibaiki walaupun selepas bertahun-tahun perkhidmatan.

Spesifikasi:

pvc boat fender specification